Om klubben
Startside Styret Medlemmer Takk til

 

Hjelmen-MC Hammerfest er en klubb for alle, fra 9 - 90 år. Klubben ble startet for ca.10 år siden, for å prøve å samle MC interesserte i området, og har pr. i dag  over 30 medlemmer, med tillegg av  familiemedlemmene og støttemedlemmene. 

På et styremøte for en evighet siden var en sak, navnet på klubben, samt hvilket klubbmerke klubben skulle ha. Vidar, som hadde et lyst hode, kom med navneforslag: HJELMEN-MC, noe som ble tatt godt imot blant de oppmøtte medlemmer. Klubbmerket var også hans ide`, men oppgaven med å tegne det gikk til Trine på TRINES TATOO i Hammerfest, noe vi slett ikke har angret på. Takk til Trine for fabelaktig jobb.

Det har vært litt opp og ned med medlemsaktiviteten i løpet av årene, men den har tatt seg opp de siste årene. Etter å ha lett etter et klubblokale uten noe godt resultat, kjøpte vi i 2004 noen gamle brakker som vi fant ut skulle bli vårt nye klubbhus (Brakka ). Vi fikk ordnet tomt, og satt brakkene på plass oppe ved flerbrukshallen på Prærien. Dugnadsånden er det som holder liv i klubben, og fram til i dag har det blitt mange timer med dugnad, både oppe i brakka og på andre plasser der det har vært mulig å tjene noen slanter til klubbkassa.